Skip to main content

Yvonne G.

Door een vriendin die enthousiast is bij Joost terecht gekomen en ervaren dat haar enthousiasme terecht is.
Joost is een fijne, rustige en gevoelige man met een extra zintuig in zijn handen. Een massage hier is een ontspannen beleving waarin je na afloop weer helemaal één bent met je lijf. De praktijk van Joost heet terecht "De Hele Mens", omdat je je klachten of behoeften niet los kunt zien van je eigen processen en daar weet Joost ook mooi de vinger op te leggen en je er bewust van te maken.
Zo ga je als een completer mens weer naar huis.

Babsie F.

Professionele masseur. Ik ben hier vorig jaar een aantal keren geweest. Zeer rustgevende ruimte met fijne rustgevende muziek op de achtergrond. Intake vooraf om je klachten te bespreken waarop wordt ingespeeld. Massage is perfect. Ik kom hier zeker nog eens terug.

Saskia Z.

In eerste instantie kwam ik bij De Hele Mens vanwege nek- en schouderpijn. Ik had het gevoel dat het niet alleen lichamelijk was dus ik ging naar holistische massagetherapie in plaats van fysiotherapie. En wat ben ik blij dat ik bij Joost terecht gekomen ben. Hij luistert aandachtig naar je verhaal en is heel zorgzaam. De massagetechnieken kiest hij veelal intuïtief en dat zorgt voor ontspanning omdat ik zelf van tevoren niet precies hoefde te weten wat bij mij werkt. Door de massages die Joost echt met hart en ziel geeft, ben ik me meer bewust geworden van mijn lichaam en heb ik geleerd om het gevoel (de pijn) toe te laten en tegelijk gewoon verder te ademen. Nog dagelijks heb ik er profijt van dus ik kan De Hele Mens van harte aanbevelen! (april 2022)

Maria V.

Wat een heerlijke, ontspannende massage in een fijne en rustgevende ruimte. Echt een prettige sfeer en een fantastische masseur die vanuit gevoel werkt. Super! Ga zeker met regelmaat terugkomen. (aug 2023)

Paul V.

Na een kort gesprek over waar je pijnpunten liggen, weet Joost deze tijdens de massage prima te vinden en te behandelen. Na de massage merk je dat het je hele lijf er weer tegen kan De Hele Mens is dan ook een naam die de lading helemaal dekt.

Mariska S.

Massage tijdens zwangerschap 
"Een massage is altijd fijn, maar is het ook zeker gedurende de zwangerschap. 

Ik ken Joost van de stoelmassages op het werk en ben later bij zijn praktijk De Hele Mens terecht gekomen, omdat mijn kuiten met het hardlopen wat extra aandacht nodig hadden. Toen ik niet lang daarna zwanger bleek, wilde ik de ontspannen werking van zijn massages niet opgeven. Een korte check met de gynaecoloog, waaruit naar voren kwam dat alle ontspanning en dan zeker massage, een welkome aanvulling zijn tijdens de zwangerschap, maakte dat ik mijn twee-wekelijks bezoek aan Joost onverminderd bleef doorzetten. 

De massage, die vanwege de zwangerschap uit meer strijkende bewegingen bestond en minder stevig op de spieren dan normaal, had zowel voor mij als voor de baby een zeer ontspannende werking - hoe minder stress hoe beter - en het kan daarnaast ook heel helpend zijn bij de verlichting van de nodige zwangerschapskwaaltjes.

In het begin was de massage prima te doen op mijn buik, maar later in de zwangerschap werd ik in zijligging ondersteund door, steeds meer, handdoeken en kussens. Het comfort werd verhoogd door een warmtematras op de tafel. Ik kan het alleen maar ten zeerste aanraden!" (mrt 2022)